Stranačke aktivnosti     | 02.09.2018. 14:01 |

Saopćenje za javnost BPS-a

FENA Saopćenje

Predsjedništvo BPS-a je na svojoj posljednjoj sjednici u Sarajevu, imajući u vidu svoju izbornu platformu sa kojom će izaći pred građane Bosne i Hercegovine, odnosno vizuelizaciju iste, odlučilo da kao politički subjekat nastupi pod sloganom: "Iz 100 razloga za Sefera Halilovića i BPS".

BPS će građanima ponuditi istoimenu Izbornu platformu u kojoj će, taksativno i sa obrazloženjem, biti ponuđeno 100 razloga zbog kojih građanima Bosne i Hercegovine vrijedi glasati za BPS i njenog lidera Sefera Halilovića. U platformi su obrađene teme privrede, privatizacije, boračkog dodatka, poticaju porodice i majki sa djecom, izmjene Zakona o socijalnim pitanjima, izmjene Zakona o PIO, Zakona o boračkim pravima, koracima prema crnom tržištu visokotarifnih roba u BiH, izgradnji cesta na unutrašnjem povezivanju države, zaštiti državnosti Bosne i Hercegovine i druga pitanja.

Sektor za komunikacije BPS-a

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

BPS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost BPS - Sefer Halilović

Saopćenje za javnost BPS-a

BPS izlazi samostalno na izbore u 54 općine u BiH

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije