Stranačke aktivnosti     | 01.09.2018. 11:31 |

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

FENA Saopćenje

Četvrta sjednica Koalicijskoga vijeća Hrvatskoga zajedništva održana je sinoć u Hrvatskome domu u Vitezu, koji je u sklopu obilazaka terena bila jedna od destinacija ove koalicije, sa svrhom upoznavanja članstva, Općinskoga odbora HDZ-a 1990 i kandidata s lista s predizbornim aktivnostima i tijekom priprema za kampanju za listopadske Opće izbore u BiH.

U priopćenju sa sjednice navodi se kako je usvojen kalendar aktivnosti čitave kampanje za listopadske izbore u cijeloj BiH. Utvrđeno je kako će kampanja krenuti minutu poslije pola noći, 7. rujna 2018. iz Travnika. Time je Koalicija snažno, kao jedan od političkih prioriteta, sebi u zadaću stavila kako je opstanak i opstanak hrvatskoga naroda u srednjoj Bosni i ključ opstanka hrvatskoga naroda u cjelini jer će se u prelamanju sudbine hrvatskoga naroda na tim područjima prelamati i sudbina čitave Bosne i Hercegovine. S tako jasnim porukama o značenju opstanka hrvatskoga naroda, ali i za samu BiH i njezinu budućnost, Koalicija se jasno opredijelila i napravila otklon od dosadašnjih političkih obrazaca koji su doveli do svojevrsnoga egzodusa hrvatskoga naroda, ali i drugih građana, što se najviše osjeti na području srednje Bosne, ali stanje nije ni malo bolje ni u drugim područjima BiH.

U tome kontekstu, Koalicija Hrvatsko zajedništvo jasno je upozorila kako su „dva smrtna grijeha“ aktualnih vlastodržaca: 1. lakoća odricanja od svetih hrvatskih mjesta, područja i institucija koji su ovakvom politikom dezavuirani i zaboravljeni, 2. nepodnošljiva lakoća olako danih, a neraliziranih obećanja, što je kod naroda stvorilo jednu ogromnu vrstu nepovjerenja i besperspektivnosti, a to je jedan od glavnih razloga ogromnoga egzodusa.

Koalicija Hrvatsko zajedništvo jasno poručuje kako će sudbinu vlastitoga naroda riješiti na taj način što će voditi računa o interesu svakoga čovjeka i njegovim potrebama, čim završi ova nesnošljiva vladavina sadašnjih vlastodržaca, i neće manipulirati s navedenim ciljevima, zaključuje se u priopćenju Koalicije Hrvatsko zajedništvo.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Zelenika nije sigurna u regularnost izbora

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta