Bosna i Hercegovina     | 30.08.2018. 16:34 |

Gradonačelnik sa suradnicima obišao radove na obnovi Ginekologije

FENA Saopćenje

BRČKO, 30 kolovoza (FENA) - Građevinske radove na obnovi Ginekološkog odjela brčanske Bolnice u četvrtak je obišao gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić s predstojnikom Odjela za zdravstvo i ostale usluge Vlade Brčko distrikta BiH Sabrijom Čandićem, glavnim koordinatorom Vlade Seadom Šadićem i ravnateljem Bolnice Dušanom Stokićem.

Obnova vrijedna oko 300.000 maraka započela je početkom kolovoza, a radovi se izvode u radnim prostorima, operacijskoj i porođajnoj dvorani, neonatološkoj ambulanti, vanjskoj ambulanti i čekaonici, dok će liječnicima ubuduće biti na raspolaganju pored postojeće i nova operacijska dvorana kao i nova oprema, priopćeno je iz gradonačelnikova ureda. 

 - Bio bih sretniji da je svojevremeno prošao projekt izgradnje aneksa Ginekološko-akušerskog odijela Bolnice, ali u situaciji kada smo se opredijelili za ovaj novi koncept, nakon što smo obišli radove i onoga što smo danas vidjeli, smatram da će zdravstvene usluge na ovom odjelu biti znatno kvalitetnije, a prostor maksimalno funkcionalan -  rekao je gradonačelnik Milić.

On je dodao da ovim ulaganjem JZU "Zdravstveni centar Brčko" pokazuje svoju odgovornost kada je u pitanju razina kvalitete usluga i izrazio nadu da će realizacijom i drugih projekata Brčko imati značajno poboljšanu kvalitetu zdravstvene zaštite.

Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što je ovaj posao dobila domaća tvrtka koja kvalitetno realizira radove i naglasio da je od izvođača dobio uvjerenje da će ginekologija dobiti novi izgled i prije predviđenih rokova, odnosno krajem rujna

Predstojnik Odjela za zdravstvo i ostale usluge Sabrija Čandić, rekao je da će boravak pacijenticama ubuduće biti znatno ugodniji.

-Ovo je još jedan iskorak u poboljšanju kvalitete i približavanju usluge građanima. Imat ćemo i novu opremu i mogućnosti će biti znatno veće nego ranije -  dodao je Čandić.

Ravnatelj Bolnice Dušan Stokić  naglasio je da radovi teku zadovoljavajućom dinamikom. - Odjel je trenutačno izmješten na kirurgiju i pedijatriju i nadamo se da će radovi biti što prije završeni - zaključio je Stokić.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Analitičari ubijeđeni da će Radojičić pomrsiti račune političkim strankama na predstojećim izborima

Salzburg bi mogao dobiti komunističkog gradonačelnika zbog ekstremno visokih troškova stanovanja

Tribina NiP--a: Brčko distrikt treba da bude mjesto koje ekonomski i politički spaja u BiH sve politike

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu