Stranačke aktivnosti     | 30.08.2018. 13:41 |

Saopćenje za javnost SDP BiH

FENA Saopćenje

Kandidat za člana Predsjedništva BiH prof.dr. Denis Bećirović susreo se sa gradonačelnikom Bihaća, gospodinom Šuhretom Fazlićem. 

Razgovaralo se o aktuelnom stanju u Gradu Bihaću, projektima koji su u toku te preprekama na koje se nailazi. U tom smislu gradonačelnik je upoznao prisutne o toku rješavanja migrantske krize. 

Ovom prilikom je ponovio da snažno podržava kandidaturu Denisa Bećirovića i njegov program za državu Bosnu i Hercegovinu te da je uvjeren da podrška građanki i građana Bihaća neće izostati.

Denis Bećirović je čestitao gradonačelniku na dosad postignutim rezultatima u poboljšanju uslova života građana a posebno na ublažavanju migrantske krize u gradu na Uni. 

Gradonačelnik Fazlić se zahvalio na posjeti i podržao Bećirovićev državotvorni program. Također, istakao je da od ukupno osam krajiških gradonačelnika i načelnika njih šest (Bihać, Cazin, Bosanska Krupa, Bužim, Ključ i Bosanski Petrovac) otvoreno i bezrezervno podržavaju kandidaturu Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva BiH.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Magazinović i Dizdar: Hitno obezbijediti poštene izbore

Saopćenje za javnost KO SDPBiH Tuzla

SDP BiH - Svijetle antifašističke trenutke BiH niko ne može zametnuti, pa ni Mario Kordić

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!