Stranačke aktivnosti     | 28.08.2018. 14:22 |

Saopćenje za javnost SDPBiH

FENA Saopćenje

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine protivi se aktivnostima lokalnih vlasti Opštine Novi Grad i JP Lokom koji namjeravaju uvesti naplatu parkinga u sklopu centra Safet Zajko. 

Taj potez predstavlja još jednu potvrdu politike svake SDA vlasti, koja ne bira način da nametne dodatne obaveze na teret građana Sarajeva. 

Pozivamo načelnika Opštine Novi Grad Sarajevo Semira Efendića i njegovu SDA da odustanu od naplate parkinga,  jer smatramo da JP Lokom koje upravlja centrom Safet Zajko ima sasvim dovoljne prihode za održavanje centra, naročito kada se u tu firmu ne bi bespotrebno zapošljavali kadrovi i to isključivo po SDA liniji. 

Centar Safet Zajko prije svega je namijenjen omladini i porodicama sa djecom, koji su svakako izloženi raznim neopravdanim i nepravednim troškovima u trenutnom društvenom sistemu u BiH.  

Svaki dodatni trošak koji im nameću državne vlasti predstavlja ništa drugo nego dodatni motiv svima njima da napuste Bosnu i Hercegovinu. 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Magazinović i Dizdar: Hitno obezbijediti poštene izbore

Saopćenje za javnost KO SDPBiH Tuzla

SDP BiH - Svijetle antifašističke trenutke BiH niko ne može zametnuti, pa ni Mario Kordić

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!