Sport     | 27.08.2018. 16:48 |

U četvrtak okupljanje bh. nogometašica

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 27. augusta (FENA) - Ženska nogoemtna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupit će se u četvrtak u Trening centru NSBiH u Zenici, gdje će obaviti mini-pripreme za kvalifikacionu utakmicu za SP 2019. sa selekcijom Rusije.

U prvom susretu bh. igračice su poražene sa 6:1, a novu priliku za odmjeravanje snaga imat će 4. septembra, kada je na programu utakmica u Sapsan Areni u Moskvi. U planu priprema predviđeno je da se do nedjelje ujutro, kada se putuje u Rusiju, obave tri treninga, saopćeno je iz NSBiH.

Na spisku selektorice Samira Hurem za ovaj susret su sljedeće igračice: Envera Hasanbegović (SFK 2000 Sarajevo), Dijana Haračić (Washington spirit), Melisa Hasanbegović (IK Grand bodo), Andrea Gavrić (Bayern Munchen), Alma Kamerić (SFK 2000 Sarajevo), Nikolina Vujadin (ŽFK Lokomotiva), Valentina Šakotić (ŽFK Radnik Bumerang), Amela Kršo (ŽF/NK Emina), Aida Hadžić (SFK 2000 Sarajevo), Marija Aleksić (Ferencvarosi TC), Dajana Spasojević (IK Grand bodo), Vina Crnoja (FFV Heidneheim), Đula Velagić (ŽF/NK Emina), Alisa Spahić (SFK 2000 Sarajevo), Aldijana Šišić (Vaxjo DFF), Mejrema Medić (SFK 2000 Sarajevo), Minela Gačanica (ŽF/NK Emina), Selma Kapetanović (SFK 2000 Sarajevo).

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Sedam golova u derbiju Zrinjskog i Sarajeva, bodovi ostali u Mostaru

Zvijezda 09 nakon preokreta savladala Tuzla City

Željezničar golom Krpića slavio protiv Širokog Brijega

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta