Stranačke aktivnosti     | 27.08.2018. 12:08 |

Saopćenje za javnost SDA

FENA Saopćenje

Fahrudin Radončić i njegov SBB ponovo su pokušali obmanuti javnost svojim lažima, predstavljajući projekat izgradnje toplovoda od Kaknja do Sarajeva kao vlastito dostignuće.

Istina je da je realizacija ovog projekta osmišljena i započeta mnogo prije nego što je Radončić uopšte doselio u Bosnu i Hercegovinu.

Prepoznavši značaj ovog projekta, Predsjedništvo SDA ga je oživjelo i uvrstilo u Program 100 strateških projekata za Federaciju BiH, dokument kojeg je zatim usvojila i na čiju se realizaciju obavezala i Vlada Federacije BiH.

Time su započete konkretne aktivnosti na realizaciji ovog strateški važnog projekta za osiguravanje dugoročno pouzdanog snabdijevanja toplinskom energijom područja do Sarajeva te samog glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Razumljiva nam je potreba Fahrudina Radončića i SBB-a da javnosti pokažu kako njihov program sadrži nešto više od lažnih optužbi koje stalno izriču na račun SDA. Umjesto krađe tuđih ideja i predstavljanja tuđih projekata kao svojih, Radončić i SBB bi građanima konačno trebali ponuditi vlastite ideje i projekte, ili, pak, konačno početi sa realizacijom njihovih obećanja datih u prošloj predizbornoj kampanji.

Obzirom da je SBB na vlasti, a njeni kadrovi na rukovodnim funkcijama u resornim ministarstvima i direkcijama, imali su priliku da pokažu svoje neimarstvo i ostvare obećanje Fahrudina Radončića o autoputu sa šest traka, za koji im je osiguran novac i stvoreni svi drugi tehnički preduslovi. Umjesto toga, građani su od Radončića i SBB-a dobili jedno veliko – ništa!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

SDA

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDA

Saopćenje za javnost SDA

SDA: Predsjedništvo BiH mora zbog antidržavnih laži smijeniti ambasadora Vujića

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo