Stranačke aktivnosti     | 26.08.2018. 21:32 |

Saopćenje za javnost HDZBiH

FENA Saopćenje

Dodjelama medalja i pehara najboljim pojedincima i ekipama, završeno je dvodnevno Sportsko druženje mladih Grada Mostara, koje se u subotu i nedjelju održalo u Mostaru, u organizaciji Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar, a pod pokroviteljstvom hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića.

Ovaj sportski događaj okupio je preko 500 sudionika, u kojem su se pojedinci i ekipe iz 29 temeljnih ogranaka u Mostru, natjecali u 8 sportova.

U svečanosti proglašenja pobjednika, nazočnim se obratio dr. Dragan Čović, hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH, koji je uručio nagradu TO Rudnik za prvo mjesto - ukupnog pobjednika po temeljnim ograncima.

Predsjednik Čović je čestitao svim natjecateljima, te u prigodnom obraćanju kazao: „Od srca čestitka dobitniku i svima vama koji ste danas na bilo koji način kroz osam sportova dali doprinos bilo to 3., 2., ili 1. mjesto. Rudnik je osvojio prvo mjesto, i sada ima jednu posebnu obavezu kada su u pitanju izbori, nije to samo da dvije godine zaredom dobivate ovaj sportski dio, sada ćete morati na poseban način „vući“ kad su izbori u pitanju. Evidentno je ovo više od sporta“.

„Mladeži imate svu nasu potrebnu podršku kada je u pitanju stranka, izvršna i zakonodavna vlast, da možete naredne godine ići dalje, kada je u pitanju organizacija ove sportske aktivnosti“, naglasio je predsjednik Čović.

„Kako su ovo izbori, i pred nama su izborne aktivnosti, ja sam siguran da je ovo naša domovina, naša zemlja i naš dom, osobito ovdje u Mostaru, što će trebati na jedan poseban način pokazati 7. listopada. Nadam se da ćete se organizirat jednako snažno kao i ovdje, zaključio je predsjednik Čović te je pozdravio i sve goste koji su došli iz Hrvatske i sve koji su pratili ovo što Mladež radi.

Drugo mjesto pripalo je TO Rondo, nagradu ekipi uručio je predsjednik Vlade HNŽ-a dr. Nevenko Herceg, koji je i otvorio ovo druženje u subotu.

Marko Zovko, predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar zahvalio se GO Mladeži, na organizaciji druženja, ali i svima koji su pomogli ovu organizaciju, te je dodjelio nagradu za treće mjesto ukupnog pobjednika po temeljnim ograncima, TO Ortiješ.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Ambasada SAD: HDZBiH ne može na silu doći do rješenja koje preferira, mora iskreno raditi na izgradnji konsenzusa

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

HDZ BiH pozdravio preporuku EK: Nastavljamo predvoditi reformske procese

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom