Stranačke aktivnosti     | 21.08.2018. 12:28 |

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

FENA Saopćenje

Uskoro će puna godina dana kako su započeli radovi na pravljenju kružnoga toka kod pošte u Međugorju, a radovi nisu privedeni kraju, premda su po ugovoru koji su predstavnici Općine Čitluk potpisali s izvođačima oni bili dužni te radove privesti kraju u roku od 270 kalendarskih dana, odnosno do 30. lipnja 2018. godine! Prođe obljetnica Gospinih ukazanja u Međugorju, prođe i Mladifest uz vrlo otežano prometovanje prema crkvi sv. Jakova u Međugorju, a radovi i dalje traju. Zašto se odugovlači s puštanjem u promet ovoga vrlo važnoga kružnoga toka?

Koalicija Hrvatsko zajedništvo poziva općinske vlasti u Čitluku da kružni tok konačno puste u pogon i uklone onu sramotnu zapreku kod Lovačkoga doma, a ne da odugovlačenjem radova na njegovu završetku vjerojatno čekaju nekoga iz vrha vlasti koji bi ga „presijecanjem vrpce“ pustio u promet (a, vjerujte, može se rezanjem malim škarama tu učiniti ili jednostavno uklanjanjem zapreke) bez ikakve pompe, kakva je napravljena kada se u preizbornoj kampanji u rad puštala jedna trafostanica!

Podsjetimo, gradnju je na tenderu dobilo poduzeće Brina iz Posušja, a cijena radova iznosila je 490 000 KM. Podizvođač je bila Vranica, koja je opet imala svoje podizvođače. Za Vranicu se priča kako je u stečaju pa se iz raznih razloga očekuje kako će konačna cijena narasti na oko 900 000 KM jer će se prikazati naknadni radovi, poteškoće koje su se javljale pri izvođenju radova i sl (a penali za prekoračeni rok?).

Radovi na dionici prema Potpolju još nisu završeni i, kako rekoše u onoj crnogorskoj seriji: ne zna se kad će. Mi iz Koalicije imamo pravo sumnjati kako se čeka da u predizbornoj kampanji predsjednik najjače stranke u Hrvata bude taj koji će svečano „presijeći“ vrpcu u sklopu programa obilježavanja manifestacije Dana berbe grožđa 2018.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu