Stranačke aktivnosti     | 20.08.2018. 09:26 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović sa izaslanstvom nazočio na 23. izdanju Hrvatskog glazbenog festivala Etnofest Neum 2018.

Na plaži hotela Zenit sinoć je održano 23. izdanje Hrvatskog glazbenog festivala Etnofest Neum 2018.

U pozdravnom govoru načelnik općine Neum Živko Matuško zahvalio je svima koji su pomogli održavanu još jednog izdanja Etnofesta.

Među brojnim posjetiteljima koji su uživali u zvucima 23. izdanja Hrvatskog glazbenog festivala Etnofest Neum 2018. bio je i predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović sa stranačkim izaslanstvom.

Posjetitelji su mogli uživati skladbama inspiriranim hrvatskim etno zvukom, a nastupili su Mate Bulić, Livio Morosin, Dražen Žanko, Mario Rucner, Dalmatino, Trio gušt, Zdravko Škender, Ine Tadić i hercegovački bećari, i mnogi drugi.

Organizator Etnofesta bila je Općina Neum, Hercegovačko-neretvanska županija te umjetnička organizacija ''Hipi Hop'' iz Zagreba.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu