Magazin     | 16.08.2018. 11:24 |

Poštar u Indiji suspendiran jer nije dostavio čak 6.000 pisama

FENA Mladenka Krilic

BHUBANESWAR, 16. kolovoza (FENA) - Poštar u Indiji suspendiran je jer je utvrđeno da nije isporučio tisuće pisama tijekom više od deset godina. 

Naime, na tisuće pisama i paketa slučajno je otkriveno kada se grupa školaraca igrala u napuštenoj pošti u indijskom selu Odhanga u državi Orissa.

Tako su djeca u dvorištu primijetila velike vreće s natpisima, a kada su ih otvorili otkrili su kartice za bankomate i bankarske knjižice. Ubrzo nakon toga pozvali su roditelje, koji su kontaktirali policiju koja je ispitala slučaj.

Pronađeno je oko 6.000 pisama i paketa, a najstarije datira čak iz 2004. godine. Približno 1.500 pisama je spašeno, ali mnoge pošiljke su uništene ili oštećene.

Nevjerojatan poštar i krivac za sve je Jagannath Puhan koji je tijekom posljednjeg desetljeća bio zadužen u seoskoj kancelariji. Čini se da je poštar mrzio raznositi pisma, ali ne sva. Naime, preporučene i hitne pošiljke je uredno dostavljao, znajući da će pošiljatelj pratiti isporuku. Redovna pošta je, međutim, redovno završavala u skladištu, umjesto kod primatelja.

Još nije jasno poznato zašto je poštar zanemario svoje dužnosti, a branio se riječima da godinama nije mogao hodati normalno i stoga nije bio u stanju isporučiti pisma, prenose mediji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Indijska policija ubila 13 moističkih pobunjenika

Indijske opozicione stranke protestiraju protiv hapšenja istaknutog lidera pred izbore

Šef ukrajinske diplomatije Kuleba u posjeti Indiji radi podrške ukrajinskom mirovnom planu

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana