Bosna i Hercegovina     | 15.08.2018. 11:36 |

Poziv na Ljetnu školu u prirodu na Rujištu

FENA Saopćenje

RUJIŠTE, 15. kolovoza (FENA) - Planinarski dom Rujište zajedno s pokretom Dobre Kote iz Sarajeva poziva ljubitelje prirode i školarce na sportske, umjetničke i šumske radionice "Ljetna škola u prirodi", koja će biti održana na Rujištu u dva termina od 17. do 19. kolovoza te vikend nakon, odnosno od 24. do 26. kolovoza, priopćeno je iz Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" Mostar.

Ljetna škola, koju vode mladi umjetnici, planinari i biolozi iz pokreta Dobre Kote i planinarskog doma Rujište, počet će u petak s radionicom zvečki, pravljenjem kolačića i večeri uz vatru, dok će subota biti rezervirana za predavanje o vodama, radionicu oslikavanja majica i cekera te zajedničko planinarenje.

Polaznike Ljetne škole također čeka i teatar u šumi, rad s lukom i strijelom, oslikavanje platna, šetnja s konjima, skupljanje bilja, film na otvorenom i mnoge zabavne radionice.

U svakom terminu moći će sudjelovati ukupno 15 djece, a cijena trodnevnog boravka u prirodi sa svim pratećim sadržajima, potrebnim materijalima, smještajem, tri zdrava obroka i međuobrocima je 70 maraka.

- Ohrabruju se i zainteresirani roditelji koji nisu u stanju priuštiti troškove radionice da također izraze želju sudjelovanja, budući da će postojati po jedno mjesto unutar oba termina škole, rezervirano za djecu bez financijske potpore - poručili su iz Prosvjete.

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Schmidt: Dozvoliti mladima da više učestvuju u donošenju političkih odluka (VIDEO)

Schmidt: Dozvoliti mladima da više učestvuju u donošenju političkih odluka

Sutra u Sarajevu počinje godišnja ljetna škola prometne zajednice

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta