FENA biznis     | 13.08.2018. 12:10 |

Addiko Bank BiH glavni partner projekta "100 najvećih u BiH"

FENA Saopćenje

Poslovne novine i Addiko Bank BiH potpisali su ugovor o saradnji kojim je Addiko banka postala glavni partner projekta “100 najveæih u BiH“. Podržavajući ovu pozitivnu prièu bh. privrede, Addiko banka jasno je pokazala svoje opredjeljenje za dugoročnu podršku razvoju bh. ekonomije. Jedan od vodećih privrednih događaja u Bosni i Hercegovini – «100 najvećih u BiH», 31. dodjela priznanja najboljim kompanijama u Bosni i Hercegovini, održat će se 26. septembra u hotelu Hills.

Zahvalivši se menadžmentu Addiko Bank BiH što su prepoznali značaj ovog projekta, direktor Poslovnih novina, Emil Kučković, istakao je da “100 najvećih u BiH“ značajno doprinosi pozitivnom imidžu Bosne i Hercegovine. “Jedan od ciljeva projekta 100 najveæih u BiH je promocija pozitivnih ekonomskih rezultata i poslovnog ambijenta, kao i uvezivanje uspješnih poslovnih ljudi. Addiko Bank BiH je to prepoznala i preuzela ulogu jednog od vodećih partnera 'kluba najvećih u BiH", rekao je Kučković.


"Veliki broj naših klijenata nalazi se u samom vrhu liste '100 najvećih', kako u kategoriji velikih kompanija, tako i u kategoriji srednjih i malih kompanija. Sama ova činjenica potvrðuje našu opredjeljenost za partnerstvo sa privrednom, posebnom ovim najzdravijim dijelom, koji značajan dio svoje proizvodnje plasira na strana tržišta", istakla je Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko banke. "Želimo promovisati pozitivne poslovne priče i podstaći kompanije da dijele svoje dobre poslovne prakse, te nam je zaista zadovoljstvo biti dio ove uspješne priče koja afirmiše bosanskohercegovačke kompanije", dodala je Pašić.

Projekat “100 najvećih u BiH“ jedinstven je u Bosni i Hercegovini i ima za cilj da promovira i poveže najvažnije privredne subjekte i unaprijedi poslovanje u našoj zemlji. Projekat kroz višemjesečnu medijsku kampanju, panel diskusije i završnu gala ceremoniju dodjele priznanja najboljima, afirmira najbolje vrijednosti domaće privrede. Ove godine gala svečanosti dodjele priznanja “100 najveæih u BiH“ prethodit će i panel diskusija za vodeće izvoznike pod nazivom “Izazovi izvoza“, koja će se održati 30. avgusta u hotelu Bristol.

Više informacija o projektu dostupno je na www.100najvecih.ba.




Addiko Bank d.d.
Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH
T + 387 (0)33 755 783, M +387 61 491 899
emir.jildizlar@addiko.com
addiko.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Poslovnica Orašje na novoj atraktivnoj lokaciji

Agencija Bruketa&Žinić&Grey i Addiko banka među najefikasnijima u Europi

Addiko banka sponzor Narodnog pozorišta RS

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo