Stranačke aktivnosti

Priopćenje GO SDA Mostar

MOSTAR - Veliki skup, koji je Gradski odbor SDA Grada Mostara organizovao u srijedu 08.08. u Narodnom pozorištu Mostar, pokazao je kako je SDA i dalje definitivno najjača probosanska  politička opcija u Gradu i regiji Hercegovine.

Ogroman iskazani ineteres građana Mostara, simpatizera i članova SDA za susret sa predsjednikom Bakirom Izetbegovićem i potpredsjednikom i kandidatom za člana Predsjedništva B i H Šefikom Džaferovićem, dokaz je političke snage i kontinuiteta povjerenja koje SDA ima  u Mostaru i Hercegovini.

Gradski odbor SDA Mostara se ovim putem želi zahvaliti svima koji su, uprkos velikoj vrućini, došli u Narodno pozorište Mostar i time pokazali sa kakvom odlučnošću podržavaju naš politički i javni angažman. 

Ovako velika podrška građana Mostara i Hercegovine je i obaveza za SDA da i dalje nastavi sa upornim i kvalitetnim radom s ciljem zaštite političkih i drugih prava Bošnjaka i svih građana Mostara, posebno u pripremama za nastupajuće Opće izbore u BiH.

 

 

                                                                                                                                             Gradski odbor SDA Mostar

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.