Sport     | 10.08.2018. 11:35 |

Pavić: S tri boda protiv Radnika zaokružiti uspješan start

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 10. kolovoza (FENA) - NK Široki Brijeg,  "Plavo-bijeli" su vodeća momčad na tablici, Čelik su u zadnjem kolu "razbili" s čak 6:0, ali sve to kod trenera Borisa Pavića nije izazvalo euforiju.

Istina, razloga za zadovoljstvo svakako ima, no kada je riječ o predstojećoj nedjeljnoj utakmici s tradicionalno neugodnim Radnikom, Pavić je mišljenja da je pred Širokim Brijegom najteža utakmica do sada i da će trebati uložiti maksimum energije na terenu, kao i da će biti potrebna velika navijačka potpora s tribina da bi se došlo do pobjede. Jer…

- Tek bi s tri nova boda u nedjelju protiv Radnika bio uspješno zaokružen jedan ciklus. Odnosno, mogli bismo tek onda reći kako smo odradili pravi posao na početku prvenstvene utrke – ističe trener Širokog te dodaje kako naravno žele osvojiti sva tri boda, i to uz dobru igru, koja će zadovoljiti njihove vjerne navijače.

- Radnik je momčad s nizom kvalitetnih pojedinaca. 'Pila naopako' su neke njihove najave da su slabiji nego prošle godine; osjetili su to već na svojoj koži ove sezone Sarajevo, Tuzla City i Krupa. Morat ćemo u nedjelju na Pecari posebice pripaziti na protuudare i prekide, a trebat će nam i puno strpljenja, uz smanjenje broja tehničkih pogrešaka na minimum. Ne bih nikako volio da pokvarimo dobar dojam s početka prvenstva, favoriti smo protiv svih momčadi na Pecari pa tako i protiv Radnika, u dobrom smo raspoloženju i, rekao bih, jedva čekamo početak utakmice - ističe Pavić.

Tko će zamijeniti teže ozlijeđenog Tomislava Turčina, koji je bio ponajbolji pojedinac „Plavo-bijelih“ u prvim utakmicama i pokazao se kao pravo pojačanje, Pavić nije želio otkrivati, s obzirom da momčad do utakmice ima još dva treninga. U svakom slučaju, zaključio je, prilika je sada to nekim drugim igračima, koji su do sada bili u drugom planu, da potvrde svoju kvalitetu i pokažu navijačima zašto su pristigli na Pecaru.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

NK Široki Brijeg: Izgubili smo utakmicu zbog kardinalnih pogrešaka sudaca

Skender uoči Veleža: Nema mjesta kalkulacijama

Bez pobjednika u prijateljskom ogledu Posušja i Širokog Brijega

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana