Servisne informacije

AMSBIH - Dionicama kroz usjeke mogući odroni na kolnik

MOSTAR, 10. augusta (FENA) - Uvjeti za vožnju jutros su povoljni. Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

 Na dionicama cesta gdje su radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog izvanrednog prijevoza tereta velikih dimenzija, do 19.08. mogući su povremeni zastoji na dionici GP Kamensko - Renići - Karlov Han - Tomislavgrad - Kolo - Blažuj (skretanje za Eminovo selo).

Zbog odrona na dionici M-18 Sarajevo - Foča (na lokaciji Sijeračke Stijene) promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad - Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u dužini od 1 km preusmjeren u pretjecajnu traku.

Zbog izvođenja radova na dionici Lepenica - Tarčin, zatvorena je vozna traka u smjeru Tarčina. Za vrijeme izvođenja radova, promet se preusmjerava u pretjecajnu traku uz ograničenje brzine od 60 km/h.

 Na dionici autoceste A1 Kakanj - Visoko (kod petlje Visoko) zbog izvođenja radova na mostu promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

- M-4 Banja Luka (Rebrovac) - Čelinac,

- M-6 Domanovići - Stolac,

- M-14 Srbljani - Krupa,

- M-16.1 Klašnice - Prnjavor,

- M-18 Semizovac - Srednje, Olovo - Kladanj (Karaula).

 Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka - Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.

Pojačan je izlaz osobnih vozila na graničnom prijelazu Izačić. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

 Zbog izvođenja radova u Hrvatskoj, obustavljen promet na graničnomprijelazu Bosanski Novi - Dvor. Zbog izvođenja radova u Hrvatskoj, na GP Gornji Brgat promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom, saopćeno je iz AMSBIH-a.

(FENA) E.F.