Stranačke aktivnosti     | 06.08.2018. 13:42 |

Saopćenje za javnost Saveza za pobjedu

FENA Saopćenje

Odlazeći režim u Republici Srpskoj, na čelu sa Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović, uspaničen lošim rejtingom i gubitkom izbora, u moru laži i manipulacija koje siju, posegnuo je i za najprizemnijim prevarama i ucjenama birača u Srbiji sa pravom glasa na izborima u BiH.

Činjenica da aktivisti SNSD-a ovih dana obilaze vrata birača iz Srbije, lažno se predstavljajući kao aktivisti SNS-a i obećavajući ''kule i gradove'' ako glas daju Dodiku i Željki, najbolje govori o kakvim je beskurpuloznim prevarantima riječ.

Savez za pobjedu podsjeća da je predsjednik SNS Aleksandar Vučić bezbroj puta naglasio da se neće miješati u izbore u Republici Srpskoj i BiH, i da se toga i drži, što pokazuje i svojim jednakim odnosom prema dva politička bloka u Republici Srpskoj. Žalosno je da odlazeći režim u Republici Srpskoj, ne birajući sredstva, u svoje prljavštine i spletke pokušava uvući i Srbiju, pokazujući na taj način da im ništa nije sveto.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

SZP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Saveza za pobjedu

Savez za pobjedu otkazao završni predizborni skup u Banjoj Luci

Saopćenje za javnost Saveza za pobjedu

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana