Bosna i Hercegovina     | 06.08.2018. 08:51 |

Poziv mladima Mostara za sudjelovanje na javnoj tribini 'Pet do dvanaest'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 6. kolovoza (FENA) - U organizaciji Agencije lokalne demokratije (LDA Mostar), Vijeća mladih Grada Mostara (VMGM) i Omladinskog kulturnog centra Abrašević (OKC Abrašević) 18. rujna, u prostorijama OKC-a Abrašević u Mostaru, održat će se javna tribina "Pet do dvanaest" namijenjena susretu mladih Grada Mostara s kandidatima za Opće izbore 2018.

- Cilj je ove javne tribine pružiti priliku mladima Mostara da sudjeluju u konstruktivnom dijalogu s predstavnicima podmlatka političkih opcija i da imaju priliku postavljati pitanja o mogućnostima doprinosa lokalnoj zajednici - priopćeno je iz LDA Mostar.

Dodaje se kako je povod organiziranju tribine činjenica da Gradsko vijeće Grada Mostara formalno ne postoji od 2012. godine, te da lokalni izbori u Gradu nisu održani 10 godina, niti su mladi Grada Mostara ikada imali priliku birati ili biti birani.

Navode kako će LDA Mostar, VMGM i OKC Abrašević i u budućnosti naglasak stavljati na mlade te im pružati priliku i mogućnost da slobodno, demokratski i argumentirano iznesu svoja mišljenja i stavove.

Otvoreni poziv za sudjelovanje na javnoj tribini za sve mlade Grada Mostara bit će objavljen na službenim stranicama i društvenim mrežama organizatora događaja od ponedjeljka, 6. kolovoza, i bit će otvoren do 31. kolovoza 2018. godine.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ministrica Pozder u Mostaru: Turizam iz socijalne pretvarati u razvojnu priču

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'