Stranačke aktivnosti     | 05.08.2018. 12:29 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Kandidat za člana Predsjedništva BiH, Senad Šepić, sa predstavnicima Nezavisnog bloka Ze-Do kantona posjetio Zavidoviće, Žepče i Željezno Polje. Ovu posjetu je iskoristio za razgovore sa stanovništvom o aktuelnim temama u BiH i ujedno predstavio program koji nudi Nezavisni blok. Nakon posjete ovim mjestima, javna tribina je održana u Zenici, gdje je domaćin bio gradonačelnik, Fuad Kasumović.

''Naš Fuad Kasumović je pokazao prije dvije godine da su promjene moguće i dobio podršku naroda da vodi ovaj grad, koji danas izgleda puno bolje. Zajedno ćemo na ovim oktobarskim izborima pokazati da su promjene moguće i u cijeloj BiH i uvjereni smo da će naši kandidati, na svim listama dobiti povjerenje i podršku naroda da pokrenu i promijene BiH nakon izbora 2018. godine. Na prostoru čitavog Zeničko-dobojskog kantona imamo sjajnu reakciju i pozitivan stav prema politici i ljudima koji predstavljaju Nezavisi blok,'' izjavio je Senad Šepić, kandidat za člana Predsjedništva BiH.

Gradonačelnik Zenice i nosilac liste za Parlament BiH je izjavio: ''Kada sam se kandidirao za gradonačelnika Zenice, govorili su mi da nemam nikakve šanse pobijediti SDA i SBB. Ja sam ih sve zajedno pobijedio. Dosta je bilo ovih i sa lijeve i sa desne strane. Zato što narod traži novi pristup. Samo im je važno ponuditi alternativu i ljude koji su kredibilni da nose tu ideju. Senad Šepić je predvodnik tog srednjeg puta i on je budući član Predsjedništva BiH.''

 

Press služba 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'