Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje

Kandidat za člana Predsjedništva BiH, Senad Šepić, sa predstavnicima Nezavisnog bloka Ze-Do kantona posjetio Zavidoviće, Žepče i Željezno Polje. Ovu posjetu je iskoristio za razgovore sa stanovništvom o aktuelnim temama u BiH i ujedno predstavio program koji nudi Nezavisni blok. Nakon posjete ovim mjestima, javna tribina je održana u Zenici, gdje je domaćin bio gradonačelnik, Fuad Kasumović.

''Naš Fuad Kasumović je pokazao prije dvije godine da su promjene moguće i dobio podršku naroda da vodi ovaj grad, koji danas izgleda puno bolje. Zajedno ćemo na ovim oktobarskim izborima pokazati da su promjene moguće i u cijeloj BiH i uvjereni smo da će naši kandidati, na svim listama dobiti povjerenje i podršku naroda da pokrenu i promijene BiH nakon izbora 2018. godine. Na prostoru čitavog Zeničko-dobojskog kantona imamo sjajnu reakciju i pozitivan stav prema politici i ljudima koji predstavljaju Nezavisi blok,'' izjavio je Senad Šepić, kandidat za člana Predsjedništva BiH.

Gradonačelnik Zenice i nosilac liste za Parlament BiH je izjavio: ''Kada sam se kandidirao za gradonačelnika Zenice, govorili su mi da nemam nikakve šanse pobijediti SDA i SBB. Ja sam ih sve zajedno pobijedio. Dosta je bilo ovih i sa lijeve i sa desne strane. Zato što narod traži novi pristup. Samo im je važno ponuditi alternativu i ljude koji su kredibilni da nose tu ideju. Senad Šepić je predvodnik tog srednjeg puta i on je budući član Predsjedništva BiH.''

 

Press služba 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.