Bosna i Hercegovina     | 03.08.2018. 11:51 |

'Kids festival' sljedeći tjedan u Varešu i Novom Travniku

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. kolovoza (FENA) - Realiziranje projekta za prevenciju ovisnosti pod nazivom "Interkulturalni kreativni tjedni" u općinama Vareš i Novi Travnik privodi se kraju.

 Ukupno 36 srednjoškolaca i studenata iz Vareša i Novog Travnika te 10 studenata iz Švicarske organizirali su interesantne i zabavne aktivnosti za djecu i mlade kao zdrave alternative drogama i ovisničkom ponašanju.

 Mladi ljudi iz ovih općina su putem edukacije i volonterskog rada dobili šansu primijeniti stečena znanja za vođenje socijalnih, stvaralačkih, umjetničkih i sportskih aktivnosti za gotovo
tri stotine djece.

 Završni događaj projekta pod nazivom "Kids festival" mladi iz Vareša i Novog Travnika održat će u ponedjeljak, 6. kolovoza u dvije navedene općine, i to zajedno s općinskim vlastima te djecom i njihovim roditeljima.

 "Kids festival" u Novom Travniku bit će organiziran ispred zgrade Općine u 18 sati, dok će se u Varešu održati ispred Osnovne škole u 17 sati. 

 Nositelj projekta je Udruga za prevenciju ovisnosti NARKO-NE, a projekt se realizira u suradnji s partnerskom organizacijom u Švicarskoj Verein IKJF – Interkulturelle Jugendforderung.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Učenici iz Novog Travnika u posjetu Srebrenici

Novi Travnik dobio 42.500 eura za uređenje Gradske knjižnice

Novi Travnik: Milas posjetio gradilišta u projektima koje financira Vlada RH (VIDEO)

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana