Stranačke aktivnosti     | 01.08.2018. 12:50 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Kandidat za člana Predsjedništva BiH, Senad Šepić, boravio je Prači, Ustikolini i Goraždu, gdje se sastao sa lokalnim stanovništvom, razgovarao o životnim temama i rješenjima koje nudi Nezavisni blok. Ovaj kraj je izoliran i prepušten samom sebi, bez ikakvih razvojnih planova aktuelnih vlasti, a potencijala za kvalitetan život itekako ima. U općini Pale-Prača, koja je jedna od tri općine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, predstavnici Nezavisnog bloka su obišli šehidsko mezarje, a nakon toga u razgovoru sa narodom Ustikoline predstavili i kandidata za člana Predsjedništva BiH Senada Šepića, kao i kandidate NB-a za Parlament BiH iz ove izborne jedinice – ekonomskog analitičara Faruka Hadžića i penzionisanog brigadira Bahrudina Kumru, koji je u proteklom ratu bio jedan od komandanata u gradu heroju – Goraždu. Nakon Ustikoline, u Goraždu je održana i javna tribina na kojoj su govorili predstavnici Nezavisnog bloka.   

Senad Šepić, kandidat za člana Predsjedništva BiH i predsjednik Nezavisnog bloka, je tom prilikom izjavio: ''Bio sam na Uni prije koji dan, pa na Vrbasu, u dolini Bosne, evo danas smo na Drini. Sutra idemo prema Bregavi i Neretvi. I narod podjednako je svugdje nezadovoljan aktuelnom vlasti i željan promjena. Nezavisni blok ima tim sposobnih ljudi koji zna i želi napraviti programe za ravnomjerni regionalni razvoj. Moja Krajina ima drugačije prioritete od, recimo, Goražda, ali narod traži i tamo i ovdje traži poštenu državu i pošten pristup. Jednake šanse za sve i mogućnost da se na svakom pedlju zemlje dobro i kvalitetno živi, po modernim evropskim standardima.''

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana