Sport     | 25.07.2018. 10:53 |

BBI banka u novoj sezoni podržava FK Velež

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 25. jula (FENA) - Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo potpisala je Ugovor o saradnji s Fudbalskim klubom Velež iz Mostara.

BBI banka će pružiti finansijsku podršku mostarskom klubu u borbi za plasman u Premijer ligu BiH, a saradnja s Veležom dolazi i u trenutku kada BBI banka otvara novu poslovnicu u Hercegovini, tačnije u Stocu, saopćeno je iz BBI banke.

- Radujemo se saradnji sa BBI bankom i ova podrška došla je u pravom trenutku. Naime, gradimo novu ekipu za ulazak u Premijer ligu i značajno je da imamo ovakav podsticaj. Nadamo se novim, zajedničkim pobjedama sa BBI bankom - izjavio je direktor Fudbalskog kluba Velež Džemil Šoše.  

Izvršni direktor BBI banke Emir Čehajić naglašava da BBI banka, kao društveno odgovorna institucija, na različite načine daje doprinos društvu u kojem posluje.

- Opredjeljeni smo razvoju BiH putem investiranja u privredu, pomoći u obrazovanju i edukaciji mladih putem stipendiranja, te pružanju podrške razvoju sporta u našoj državi - izjavio je Čehajić. 

Osim podrške sportu, BBI banka u okviru društveno-odgovornog poslovanja svake godine organizira  međunarodnu investicijsku konferenciju Sarajevo Business Forum (SBF), da bi privrednicima iz BiH i regiona otvorila vrata za saradnju sa tržištima u svijetu, a u septembru 2018. godine će BBI organizovat i međunarodni sajam - Sarajevo Halal Fair (SHF) s ciljem otvaranja novih tržišta i podsticanja izvoza domaćih kompanija, saopćeno je iz te banke. 

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Nova ponuda BBI stambenog finansiranja - BBI Banka pretvara 'riječi u kvadrate uz hipoteku 1 na 1'

BBI Banka najavila 13. 'Sarajevo Business Forum' diplomatskom koru u BiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu