Stranačke aktivnosti     | 23.07.2018. 13:11 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Na danas održanoj sjednici Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ-a BiH), analiziran je četverogodišnji mandat i izvršenje izbornog programa u mandatu na izmaku, kroz 7 točaka Hrvatskog odgovora predstavljenog u prošloj kampanji.

Kako bi se realno sagledalo vrijeme u četverogodišnjem mandatu, odrađena je i Bijela knjiga, zapravo skup svih aktivnosti svih dužnosnika HDZ-a BiH, sa svih razina vlasti u BiH.

Bijela knjiga je nastala kao skup i realizacija stranačkog političkog programa „Hrvatski odgovor” HDZ-a BiH i HNS-a za  2014. godine koji je u sebi sadržavao 7 odgovora, na trenutno stanje i konačni cilj onih koji su za plan imali politički obespraviti Hrvatski narod u BiH.

Osim pripreme za Klauzuru i predstavljanje Bijele knjige, Predsjedništvo je razmatralo i vizualni identitet kampanje te utvrdilo kalendar narednih aktivnosti.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

HDZ BiH: Dan neovisnosti poziva na ustavno domoljublje, nastavljamo raditi na europskom putu BiH

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!