Stranačke aktivnosti     | 19.07.2018. 18:07 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas Odžak, gdje se sastao sa stranačkim dužnosnicima i Općinskim odborom HDZ-a BiH Odžak.

Na sastanku sa predsjednikom Čovićem nazočili su članovi Općinskog odbora HDZ-a BiH na čelu s predsjednikom Ilijom Ilićem, načelnik općine Jakov Ivanković, te članovi Županijskog odbora HDZ BiH Odžak, vijećnici, ministri u Vladi ŽP i zastupnici u Skupštini ŽP iz Odžaka.

Na sastaku se razgovaralo o stanju i radu OO HDZ-a BiH Odžak, gdje je predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Odžak Ilija Ilić upoznao nazočne sa aktivnostima koje se provode u ovoj općinskoj organizaciji s aspekta pripreme za predstojeće listopadske Opće izbore u Bosni i Hercegovini.

Nakon uvodnog izlaganja o stranačkim aktivnostima, općinski načelnik Jakov Ivanković nešto je više kazao o stanju u općini, aktualnim projektima, gospodarstvu, kao i suradnji sa višim razinama vlasti.

Potpora viših razina vlasti, u vidu financiranja infrastrukturnih projekata neophodna je za ostvarivanje što boljih uvjeta za život u lokalnim zajednicama, zaključeno je na sastanku.

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović je govorio o funkciji priprema za predstojeće izbore, suradnji sa strankama HNS-a. Izrazio je zadovoljstvo stanjem i pripremama koje su prezentirane od vodećih ljudi u Odžaku, te izrazio punu potporu u realizaciji planiranih infrastrukturnih projekata u ovoj općini.

Predsjednik Čović se osvrnuo i na Klauzuru HDZ-a BiH koja će se održati u idućem tjednu, kada HDZ BiH privodi kraju prvi dio trodijelne kampanje.

Procjena je da unutar hrvatskog glasačkog tijela stojimo dosta dobro, glavnina projekata po terenu je završena ili se privodi kraju, tako da sve pripreme teku po planu. Stranka očekuje zavidan rezultat u Županiji Posavskoj, gdje bi onda imala posebno mjesto unutar struktura izvršne vlasti, kazao je dr. Čović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

HDZ BiH: Dan neovisnosti poziva na ustavno domoljublje, nastavljamo raditi na europskom putu BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo