Bosna i Hercegovina     | 18.07.2018. 17:21 |

Potpisan Sporazum o prijateljstvu i suradnji između Grada Mostara i Općine Ohrid

FENA Saopćenje

MOSTAR, 18. srpnja (FENA) - Izražavajući spremnost za razvijanje i jačanje međusobnih veza između Mostara i Ohrida, glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i načelnik Općine Ohrida potpisali su Sporazum o prijateljstvu i suradnji između Grada Mostara i Općine Ohrid s ciljem promoviranja i jačanja prijateljskih odnosa između Republike Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Suradnja između Mostara i Ohrida tako bi se trebala ostvariti u dijelu kulture, umjetnosti, sporta te na polju turizma, a surađivati će se i na polju približavanja EU integracijama, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Potpisanim sporazumom Mostar i Ohrid obvezali su se razmijeniti iskustva iz oblasti razvoja lokalne samouprave, planiranja i provedbe projekata koji su u interesu za oba grada, te zajedničko sudjelovanje prema EU fondovima, kao i na projektima energetske učinkovitosti.

Također, dogovorena je suradnja na gospodarskom polju kao i razmjena kulturnih djelatnika, skupina eksperata i izaslanstava u cilju promoviranja urbanog upravljanja i kvalitete života navedenih gradova.

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Anketiranje mladih u svrhu izrade Strategije za mlade Grada Mostara

MO-Redar: Aplikacija za aktivno sudjelovanje građana u očuvanju kvalitete života u Gradu Mostaru

Peticija za aktivno učešće građana u izradi Prostornog plana Mostara i HNŽ-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo