Najave     | 18.07.2018. 13:51 |

Konferencija za novinare u povodu Međunarodne ljetne škole 'Mladi i naslijeđe'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 18. jula (FENA) - U povodu održavanja Trinaeste međunarodne ljetne škole “Mladi i naslijeđe” i Trinaeste međunarodne konferencije “Jedinstvo i razlike u Evropi”, u Mostaru će 23. jula biti održana konferencija za novinare.

Trinaesta međunarodna ljetna škola “Mladi i naslijeđe” održat će se od 28. jula do 10. augusta, a realizirat će se u Stocu, Mostaru, Počitelju i Blagaju. U njenom radu sudjelovat će 40 studenata i profesora iz zemlja i svijeta.

U program Škole uključeno je i sudjelovanje u radu Trinaeste međunarodne konferencije “Jedinstvo i razlike u Evropi”, koja će biti organizirana od 29. do 30. jula u Mostaru.

Na konferenciji za novinare, koja će se održati u Hotelu "Bristol" u 11 sati, medijima će se obratiti direktor Trinaeste međunarodne ljetne škole “Mladi i naslijeđeˮ Tarik Čengić, koordinator te škole Derviš Hadžimuhamedović te koordinatorica Merima Tica, direktorica Trinaeste međunarodne konferencije “Jedinstvo i razlike u Evropi“ Nermina Ahatović Jusić te predstavnici Međunarodnog foruma Bosna.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Schmidt: Dozvoliti mladima da više učestvuju u donošenju političkih odluka (VIDEO)

Schmidt: Dozvoliti mladima da više učestvuju u donošenju političkih odluka

Sutra u Sarajevu počinje godišnja ljetna škola prometne zajednice

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije