Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 18.07.2018. 13:17 |

Ulaz na utakmicu Sloboda – Zrinjski besplatan za žene i djecu do 12 godina

FENA

TUZLA, 18. jula (FENA) – Uprava tuzlanske Slobode nedavno je usvojila odluku o smanjenju cijena ulaznica za premijerligaške utakmice, a u cilju popularizacije nogometa ljubiteljima „crveno-crnih“ omogućili su još neke povlastice.

Tako će na utakmicu 1. kola Premijer lige BiH između Slobode i Zrinjskog, koja se igra u subotu od 20 sati, žene i djeca do 12 godina moći ući besplatno, potvrđeno je Feni u klupskoj administraciji.

Uprava Slobode želi na tribinama vidjeti što više ljubitelja nogometa, a sukladno tome smanjili su cijene ulaznica na 5 KM, dok će ulaznica za navijačku skupinu "Fukare" biti 3 konvertibilne marke.

Ujedno, "Fukarama" je omogućeno da prihod od prodaje ulaznica za svoje članove zadrže kako bi mogli platiti troškove putovanja na gostujuće utakmice Slobode.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Tuzlanske gimnastičarke osvojile 18 medalja na takmičenju u SAD-u

Rumunski film 'Sloboda' režisera Tudora Giurgia donosi priču o pobuni protiv komunizma

Danas počinje prodaja ulaznica za Sarajevo Film Festival

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta