Stranačke aktivnosti     | 18.07.2018. 11:21 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Senad Šepić, kandidat za člana Predsjedništva BiH i predsjednik Nezavisnog bloka, posjetio je općinu Hadžići, gdje se susreo sa lokalnim privrednicima, mladima, vojnim veteranima, predstavnicima logoraša, poljoprivrednicima i građanima. Razgovarao je sa radnicima u firmi Zeno-plast na Mostarskom raskršću koja se bavi proizvodnjom PVC i aluminijske bravarije, zatim je boravio u mjestu Korča - Tarčin, u firmi "Kuća prirode", koja se bavi proizvodnjom cijeđenih sokova i koja je istinski primjer malog uspješnog biznisa. Šepić se sastao i sa predstavnicima Udruženja logoraša “Da se ne zaboravi i ne ponovi 92-95” – Hadžići, a posjetu je završio sa javnom tribinom u razgovoru sa građanima.

''Aktuelne vladajuće elite su privatizirale institucije i otuđile ih od naroda. Vratit ću povjerenje u institucije i biću vaš glas, glas običnog čovjeka i naroda u Predsjedništvu BiH. Sve reforme su zaustavljene, vladajući se samo bave talovima i tenderima, a narodu kao koske bacaju etno-nacionalne podjele. Zato smo nova politika, koja nije ona desna koja se brine o nekoliko porodica, niti ona lijeva koja je propustila svoju priliku i koja umjesto socijaldemokratije narodu nudi novopečene salonske kapital-manekene. Treba nam promjena.

Nezavisni blok predvodi novu snagu, politički centar koji će Bosni i Hercegovini donijeti stabilizaciju i unutrašnji dogovor. Naš pokret iz dana u dan ima sve više pristalica i tome svjedočimo u Hadžićima, gdje sam danas vidio sjajne privrednike, vrijedne ljude koji mogu biti primjer i putokaz kako možemo ravnomjerno i pošteno razvijati našu jedinu Bosnu i Hercegovinu. Ljudima treba omogućiti samo da mogu pošteno živjeti od svoga rada, a institucije moraju služiti narodu a ne Miloradu, Draganu i Bakiru'', – izjavio je Senad Šepić, kandidat za člana Predsjedništva BiH i predsjednik Nezavisnog bloka.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo