Najave     | 13.07.2018. 17:50 |

Otkrivanje spomen ploče hrvatskim braniteljima stradalim kod Jablanice

FENA Saopćenje

TOMISLAVGRAD, 13. srpnja (FENA) - U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata općine Tomislavgrad, na Pomenu iznad Doljana u nedjelju, 22. srpnja, bit će upriličeno otkrivanje spomen-ploče za osam hrvatskih branitelja stradalih na jablaničkome bojištu: Josipa Mioča, Pericu Kutlešu, Franu Krištu, Marka Belića, Matu Mamića, Miću Šokčića, Antu Luketića i Željka Bogdana.

Naime, spomenuta udruga je 2014. godine postavila spomen-ploču na kojoj su upisana imena hrvatskih branitelja stradalih upravo na ovome mjestu: Ljilje Zrno, Ivana Radoša, Ivana Petrovića i Martina Baćka. Kako bi se odala počast svim hrvatskim braniteljima stradalima na ovome nekadašnjem bojištu, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata pokrenula je inicijativu za postavljanje ploče na kojoj će biti upisana imena i preostalih stradalih branitelja.

Programom je predviđeno polaganje vijenaca u 10:30 sati, nakon čega će svetu misu, s početkom u 11 sati, predvoditi gvardijan tomislavgradskoga franjevačkoga samostana fra Sretan Ćurčić.

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Isak na obilježavanju 31. godišnjice stradanja Bošnjaka u selima Sovići i Doljani

Obilježena godišnjica stradanja hrvatskih branitelja na Oklajnici

Hrvatska: Spomen-ploča pripadnicima 204. brigade poginulim na Kupresu i Bosanskoj Posavini

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana