Priopćenje Hrvatske stranke BiH | FENA


Stranačke aktivnosti

Priopćenje Hrvatske stranke BiH

 Za predstojeće Opće izbore 2018. godine, Hrvatska stranka BiH predstavlja listu nositelja po pojedinim razinama vlasti;

Zamjenik predsjednika Hrvatske stranke BiH, Jozo Barišić je kandidat Proeuropskoga bloka za potpredsjednika RS iz reda hrvatskoga naroda. Član Predsjedništva HS BiH, Tomislav Tomljanović je kandidat Proeuropskoga bloka za Narodnu skupštinu RS. Nositelj liste HS BiH za Parlamentarnu skupštinu BIH (iz županija Središnje Bosne i Ze-Do) je Vinko Vukelja. Predsjednik HS BiH Božo Skopljaković je nositelj liste za Parlament FBiH iz županije Središnja Bosna, dok je Ljiljana Katić nositeljica liste za Parlament FBiH s područja Zeničko-dobojske županije. Kandidati koalicije HS, HDZ 1990 i HSP za Parlament FBIH su i dr.Drago Džambas iz Središnje Bosne, te Darimir Čurčić iz Sarajevske županije. Član Predsjedništva Hrvatske stranke BiH Vinko Marić je kandidat koalicije HS– Neovisni blok iz Zeničko-dobojske županije.

Predsjedništvo Hrvatske stranke BiH cijeni kako se radi o kvalitetnim i moralnim kandidatima, koju mogu jako učinkovito obnašati odgovorne zadaće i opravdati povjerenje birača.“, kaže se na kraju priopćenja iz Hrvatske stranke BiH.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.