Bosna i Hercegovina     | 10.07.2018. 14:55 |

U Mostaru neće biti organizirano javno praćenje utakmice Hrvatske i Engleske

FENA Saopćenje

MOSTAR, 10. srpnja (FENA) - Uvažavajući zakonsku obvezu poštovanja i ponašanja na Dan žalosti na obljetnicu tragedije u Srebrenici, u srijedu, 11. srpnja neće biti organiziranog javnog okupljanja i praćenje utakmice Hrvatska - Engleska kako je to prvotno planirano, priopćeno je iz Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

„S obzirom na iznimno veliku zainteresiranost javnosti u Mostaru za javno gledanje utakmice, zbog proglašenja Dana žalosti na obljetnicu tragedije u Srebrenici, nije moguće dobiti odobrenje za javno okupljanje i obustavu prometa na raskrižju Ulice Stjepana Radića i Ulice kralja Tomislava ispred zgrade Projektanta, te HVIDR-a Mostar i Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar neće organizirati javno praćenje“, navodi se u priopćenju.

Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar u cijelosti izražava duboko poštovanje prema svim žrtvama i ratnim tragedijama u BiH s nadom kako će sjećanja i spomen, kroz proglašenja Dana žalosti, spriječiti da se ratne tragedije više nikada ne ponove.

„Vjerujemo kako će sutra biti uvažen osjećaj za žrtve ratne tragedije iz prošlosti, ali također uvažen i osjećaj nade, vjere i sreće zbog svjetskog uspjeha Hrvata s ciljem izgradnje bolje budućnosti, te ohrabrenja svima kako i male države i malobrojni narod mogu postići vrhunske rezultate i svjetske uspjehe. Zajedno bodrimo naše Vatrene do pobjede s vjerom da ćemo ih opet zajedno bodriti i u nedjelju!“, navodi se u priopćenju.

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Italija potiče države članice Ujedinjenih naroda da podrže nacrt rezolucije o Srebrenici

Poljska snažno podržava nacrt rezolucije Ujedinjenih naroda o Srebrenici

Učenici iz Novog Travnika u posjetu Srebrenici

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'