Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 09.07.2018. 19:25 |

Tuzlanski „solari“ traže trenera, Golić odbio ponudu

FENA

TUZLA, 9. jula (FENA) – Nova uprava Rukometnog kluba Sloboda Solane počela je sa sklapanjem igračkog kadra za iduću sezonu, u kojoj će pokušati izboriti povratak u Premijer ligu BiH.

Tuzlaci nakon smjene uprave i odlaska trenera Emira Junuzovića još nisu pronašli rješenje za mjesto „kormilara“ ekipe.

Razgovori s Radetom Unčaninom još nisu okončani, dok je Nebojše Golić odbio ponudu, jer se želi posvetiti radu s mladim rukometašima.

- Nije lako pronaći trenera, ali se nadam da ćemo uskoro dovesti kvalitetnog i iskusnog stručnjaka. Unčanin ostaje jedna od opcija i s njim nastavljamo razgovore. U kontaktu smo s još nekoliko trenera, s nekima tek trebamo razgovarati. Ne žurimo, jer želimo pronaći pravu osobu koja može realizirati naše planove – izjavio je Feni predsjednik RK Sloboda Solana Ismar Šabović.

U redove „crveno-crnih“ vratio se iz Konjuha bivši reprezentativac i jedan od najboljih krilnih igrača Premijer lige BiH, Davor Kadić, i za sada je to najveće pojačanje tuzlanskog federalnog prvoligaša.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Bašić objavio spisak rukometašica za susrete s Rumunijom i Hrvatskom

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'