FENA biznis     | 03.07.2018. 15:20 |

Nagradna igra za klijente Nove banke

FENA Saopćenje

Nova banka, u saradnji sa kompanijom Mastercard, organizovala je nagradnu igru za sve korisnike Super Nova debitnih i kreditnih kartica.

Nagradna igra je počela 2. maja i trajat će do kraja jula 2018. godine. Svakom transakcijom plaćanja Super Nova karticama, u iznosu većem od 19,99 KM, korisnici kartica ostvaruju pravo učešća u nagradnoj igri.

-Tokom prva dva mjeseca trajanja nagradne igre, Nova banka će nagraditi srećne dobitnike sa po četiri bicikla, dok je glavna nagrada automobil “Toyota Aygo” - rekla je novinarima Jagoda Matrak, rukovoditeljka samostalnog odjeljenja za upravljanje ljudskim resursima i komunikacijama.

Izvlačenje glavne nagrade održat će se 10.augusta 2018. godine, u prostorijama Banke, a spisak srećnih dobitnika bit će objavljen na stranici Banke http://www.novabanka.com​

Super Nova beskontaktne (debitne ili kreditne) kartice, prilikom svake kupovine, pored učešća u nagradnoj igri, nude i mnoge druge pogodnosti.

Posebna pogodnost za korisnike je sakupljanje bodova koje dodjeljuje Banka tokom svake transakcije plaćanja, kao i sakupljanje dodatnih bodova koje dodjeljuju partneri Kluba lojalnosti.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Plenković: Hrvatska snažno podupire BiH i Hrvate u njoj

Vučević: Postoji pritisak na Beograd da disciplinira Banjaluku

Gradonačelnik Banjaluke želi nagraditi Lanu Pudar

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'