FENA biznis     | 29.06.2018. 10:21 |

Cafe restoran Kilim - novo IN mjesto u gradu

FENA Saopćenje

Prateći svjetske trendove i gastro ponudu koja se može pronaći u Kantonu Sarajevo, cafe restoran Kilim je uspio pronaći nešto drugačije i po tome se izdvojiti i biti drugačiji. Svi oni željni mira, ugodnog enterijera i veoma ukusne hrane, trebaju znati da je samo za njih dizajniran i predivno uređen restoran Kilim.

Konceptualni cafe restoran, jedinstven po ambijentu nalazi se na Ilidži na samoj obali rijeke Željeznice na putu koji vodi prema Hrasnici, smješten je u stambenoj zgradi "Ilidza River Building" nadomak glavne saobraćajnice.

Ugodna atmosfera i izvrsna hrana ključ su sretnih gostiju, a za savršenu uslugu i ispunjenje svih gurmanskih želja, na raspolaganju svim posjetiocima stoji uvijek ljubazno Kilim osoblje koje će se pobrinuti da svaki obrok ostane u lijepom sjećanju.

Tako ćete u Kilimu pronaći neodoljive okuse Lavazza kafe, smoothie koje nećete sresti u drugim restoranima, slastice koje ste možda negdje i sreli, ali ovakve zasigurno niste probali. Kada je restoran u pitanju tu ćete pronaći neodoljive okuse mesnih specijaliteta, paste i pizza-e.

Za više informacija posjetite www.kilim.ba, (LIKONOVATI NA: https://kilim.ba/kilim-3d-virtuelna-tura/), pratite na Facebook stranicu https://www.facebook.com/kilim.ilidza/ i Instagram page https://www.instagram.com/kilim.ba/ a svakako ih posjetite na lokaciji Hrasnička cesta 3, Ilidža.

Informacije i rezervacije na broj telefona: +387 61 050 808

Video za web objave:

https://www.youtube.com/watch?v=_tSuNs6jwYs

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Jedna od najvećih investicija u ugostiteljskom prostoru na području Sarajeva

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!