FENA.BIZ | Saopćenje

Cafe restoran Kilim - novo IN mjesto u gradu

Prateći svjetske trendove i gastro ponudu koja se može pronaći u Kantonu Sarajevo, cafe restoran Kilim je uspio pronaći nešto drugačije i po tome se izdvojiti i biti drugačiji. Svi oni željni mira, ugodnog enterijera i veoma ukusne hrane, trebaju znati da je samo za njih dizajniran i predivno uređen restoran Kilim.

Konceptualni cafe restoran, jedinstven po ambijentu nalazi se na Ilidži na samoj obali rijeke Željeznice na putu koji vodi prema Hrasnici, smješten je u stambenoj zgradi "Ilidza River Building" nadomak glavne saobraćajnice.

Ugodna atmosfera i izvrsna hrana ključ su sretnih gostiju, a za savršenu uslugu i ispunjenje svih gurmanskih želja, na raspolaganju svim posjetiocima stoji uvijek ljubazno Kilim osoblje koje će se pobrinuti da svaki obrok ostane u lijepom sjećanju.

Tako ćete u Kilimu pronaći neodoljive okuse Lavazza kafe, smoothie koje nećete sresti u drugim restoranima, slastice koje ste možda negdje i sreli, ali ovakve zasigurno niste probali. Kada je restoran u pitanju tu ćete pronaći neodoljive okuse mesnih specijaliteta, paste i pizza-e.

Za više informacija posjetite www.kilim.ba, (LIKONOVATI NA: VIDEO), pratite na Facebook stranicu VIDEO i Instagram page VIDEO a svakako ih posjetite na lokaciji Hrasnička cesta 3, Ilidža.

Informacije i rezervacije na broj telefona: +387 61 050 808

Video za web objave:

VIDEO

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.