Bosna i Hercegovina     | 27.06.2018. 15:35 |

Premijer HBŽ-a sastao se s predstavnicima udruga obitelji poginulih i nestalih

FENA Saopćenje

LIVNO, 27. lipnja (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije (HBŽ)Ivan Jozić sastao se u srijedu s predsjednikom Udruge obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja HBŽ-a Franom Čačijom, te predsjednicima podružnica te udruge iz HBŽ-a te direktoricom županijske Uprave za pitanja branitelja.

Tom prigodom razgovaralo se o rješavanju stambenog zbrinjavanja preostalih obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja.

Sudionici sastanka su kazali da je aktualni predsjednik Vlade Hercegbosanske županije za godinu dana, koliko se nalazi na toj dužnosti, puno toga učinio na stambenom zbrinjavanju i pružanju pomoći obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu.

Kako bi se cjelokupni proces dodjele stanova uspješno priveo kraju uskoro će se Vlada Hercegbosanske županije izjasniti o novom Pravilniku stambenog zbrinjavanja poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja na podruĉju HBŽ-a.

Tijekom sastanka je zaključeno je da se uradi Registar poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja HVO-a HBŽ-a i nositelja prava stambenog zbrinjavanja na podruĉju Hercegbosanske županije.

U skladu sa zaključkom, Uprava za pitanja branitelja HBŽ-a uradit će popis potrebne dokumentacije na temelju koje će podružnice dostaviti tražene podatke neophodne za daljnju proceduru.

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

SNSD sa HDZ-om BiH i Trojkom saglasan da se Izborni zakon uputi u parlamentarnu proceduru (VIDEO)

Kubatlija s vlasnikom kompanije G.P.A ekosistem Grčka o poslovanju u BiH i mogućim ulaganjima

Pozder okupila stručnjake za rješavanje problema Jablaničkog i drugih jezera

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'