Stranačke aktivnosti     | 26.06.2018. 22:35 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović u ugodnoj atmosferi Rostov Arene ispratio je posljednju utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije u grupnoj fazi i daljnji plasman među 16 najboljih ekipa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.
Aktivno praćenje nogometnog Svjetskog prvenstva u Rusiji nije zaobišlo ni Bosnu i Hercegovinu, unatoč žalu što i nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nije prisutna na velikoj pozornici i turniru najboljih svjetskih ekipa.
Predsjednik Čović je odavno pokazao da je veliki navijač i da aktivno prati te  redovno zaigra „najvažniju sporednu stvar na svijetu“.
Na prepunim tribinama Rostov Arene odgledavši utakmicu, predsjednik Čović je čestitao Davoru Šukeru, predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza i Anti Kulušiću dopredsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza na plasmanu u osminu finala.
Nakon i treće uzastopne pobjede u grupnoj fazi, predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović čestitao je igračima, izborniku Zlatku Daliću i stručnom stožeru Hrvatske reprezentacije na još jednoj velikoj predstavi, pobjedi i plasmanu u osminu finala Svjetskog prvenstva.
Uz veliki broj navijača koji su u kockastim dresovima bodrili Vatrene, dr. Čović se pozdravio i sa Stipom Modrić, tatom od Luke Modrića, izrazivši uvjerenje kako će i naredna utakmica osmine finala SP-a protiv Danske završiti kao i ove tri u grupnoj fazi, velikom pobjedom Hrvatske reperezentacije.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'