Najave     | 21.06.2018. 16:18 |

Predstavljanje Deklaracije Odbora za podršku obnovi Partizanskog groblja

FENA Saopćenje

MOSTAR, 21. lipnja (FENA) - Odbor za podršku obnovi Partizanskog spomen groblja u Mostaru - Nacionalnog spomenika BiH, održat će konferenciju za novinare u petak, 22. lipnja, u Vili Neretva u 11.30 sati.

 Na konferenciji će biti prezentirana Deklaracija Odbora za podršku obnovi Partizanskog spomen groblja u Mostaru u kojoj su obrazložene detaljnije aktivnosti vezane za uspješan proces i tijek obnove tog nacionalnog spomenika.

 Objavljivanjem Deklaracije o svojim aktivnostima, a nakon što je proces obnove i revitalizacije povjeren nadležnim ustanovama i pod punom pažnjom resornih zavoda i ministarstava, Odbor ovim najavljuje završni čin svoga rada i postojanja, te povlačenje nakon uspješno završenog posla revitalizacije, zbog čega je i formiran 2003. godine.

 Odbor ovim želi da potakne vlasti i ustanove Grada Mostara, Hercegovačko-neretvanske županije, Vlade Federacije BiH i resornih ministarstava i ustanova, da zajedno s građanima pokrenu dijaloški proces svih odgovornih, pozvanih i zainteresiranih aktera o načinima javne prezentacije i načinima korištenja tog memorijalnog kompleksa, priopćeno je iz navedenog odbora. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Zamjenik ministra vanjskih poslova BiH Josip Brkić sudjelovao na prvom Mostar Security Forumu

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel