Stranačke aktivnosti     | 21.06.2018. 14:06 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

U Zenici je danas nastavljeno širenje podrške političkom bloku centra i kandidaturi Senada Šepića za člana Predsjedništva BiH – Nezavisni blok i Snaga centra su potpisali sporazum o predizbornoj saradnji i podršci na Općim izborima i postizbornoj saradnji.  

Domaćin sastanka je bio gradonačelnik Zenice i jedan od osnivača Nezavisnog bloka, Fuad Kasumović, a potpisivanju je prisustvovao i predsjednik Naroda i pravde, Dino Konaković. 

Predsjednik Snage centra, Eldin Vrače je nakon potpisivanja izjavio: „Danas u Zenici svjedočimo historijskom momentu za ovu zemlju jer politički centar nudi građanima drugačiju politiku. Kandidat za člana Predsjednštva BiH, Senad Šepić, ima našu punu podršku i imat ćemo ljude na zajedničkim listama. Centar konačno ima pravi tim ljudi i vjerujemo u pobjedu!“ 

Senad Šepić je izjavio: „Fuad Kasumović je ovdje u Zenici pobijedio velike sisteme i sa lijeve i sa desne strane. Širenjem našeg bloka centra, otvara se nada i šansa da građanima vratimo institucije i povjerenje u politiku i da pobijedimo na izborima u cijeloj zemlji i promijenimo BiH.”

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo