Magazin     | 21.06.2018. 13:27 |

Plesni klub 'Zrinjski' izborio odlazak na europsko i svjetsko prvenstvo

FENA Saopćenje

MOSTAR, 21. lipnja (FENA) - Na Prvenstvu Bosne i Hercegovine u modernim plesovima, održanom 16. i 17. lipnja u Mostaru, članovi Športskog plesnog kluba "Zrinjski" izborili su odlazak na europsko i svjetsko prvenstvo pod okriljem Svjetske plesne organizacije IDO (International Dance Organization).

Športski plesni klub "Zrinjski" sudjelovao je i kao tehnički realizator državnog prvenstva, na kojemu se kroz dva dana predstavilo rekordnih tisuću natjecatelja iz plesnih klubova širom BiH, članova Saveza modernih plesova Bosne i Hercegovine, priopćeno je danas iz mostarskog kluba.

Prvi dan natjecanja plesači su predstavili koreografije iz Performing Arts disciplina, odnosno scenske umjetnosti, dok su drugog dana pokazali vještine u street plesovima i plesovima u paru.

Organizatori su uputili zahvalu svima onima bez kojih ovako veliku manifestaciju ne bi bilo moguće organizirati, a to su: Grad Mostar, Sportski savez Grada Mostara, UniCredit Banka, Podravka d.o.o., restorani Gusar, Charisma, Calle Larga, ZagrebInspekt d.o.o., Atacco, Hercegovačka pivovara, Natura Pharm d.o.o. i Display.

Plesna sezona u Športskom plesnom klubu "Zrinjski" završava Svjetskim kupom (Dance World Cup), koji će biti održan u Barceloni u Španjolskoj od 22. do 27. lipnja, na koji putuju balerine Sara Šarić i Luna Leko sa svojim trenerima, a nakon kupa uslijedit će ljetna pauza, stoji u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Mostar domaćin Međunarodnog natjecanja u modernim plesovima

Festival 'ProDance Challenge 2018.' okupit će preko 1000 plesača iz BiH i regije

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'