Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 19.06.2018. 11:58 |

RK Sloboda Solana danas dobija novu upravu?

FENA

TUZLA, 19. juna (FENA) – Rukometni klub Sloboda Solana novu upravu trebala bi dobiti večeras na izbornoj sjednici Skupštine, saznaje Fena.

Kompletna prethodna uprava smijenjena je krajem maja na vanrednoj sjednici Skupštine, zbog loših finansijskih i takmičarskih rezultata. Tada je formiran Inicijativni odbor za formiranje novog upravnog odbora i drugih tijela kluba.

- Večeras ćemo Skupštini predložiti imena kandidata za novi upravni odbor, kao i za Nadzorni odbor, a ako se prijedlog usvoji, oni će između sebe predložiti predsjednika. Mogu jedino reći da su među kandidatima većinom bivši rukometaši, ujedno i odgovorni poslovni ljudi – izjavio je za Fenu Bakir Buljugija, član Inicijativnog odbora.

Izborna sjednica Skupštine RK Sloboda Solana održat će se u amfiteatru Fakulteta za sport i tjelesni odgoj u Tuzli od 18 sati.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Bašić objavio spisak rukometašica za susrete s Rumunijom i Hrvatskom

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'