FENA biznis     | 19.06.2018. 09:22 |

Uz ASA Osiguranje i Eurofarm Centar briga o zdravlju nikad nije bila lakša

FENA Saopćenje

Dvije vodeće domaće kompanije, svaka u svom sektoru, ASA Osiguranje i Eurofarm Centar odlučile su kombinovati svoje usluge te svojim klijentima olakšati brigu o zdravlju. Od sada, u svim Eurofarm Centar poliklinikama i laboratorijama možete zaključiti policu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. Osoblje Eurofarm Centra vam, pored vrhunskih medicinskih usluga, može dati odgovore na sva pitanja koja se tiču ovog proizvoda ASA Osiguranja, pripremiti ponudu specijalno za vas te, u konačnici, i zaključiti policu osiguranja na licu mjesta.

„Eurofarm centar je prisutan u BiH skoro 20 godina. Zadnje 2 godine smo dio ASA grupacije, koja je pomogla razvoju kompanije. U tom periodu dodatno smo proširili spektar djelatnosti te otvorili nove poslovnice. Ovih dana radimo na unaprjeđenju hirurških usluga, koji će biti u stanju odgovoriti na najzahtjevnije izazove, a u čemu će nas pratiti i ASA osiguranje. Cilj ove saradnje sa ASA Osiguranjem, je da korisniku pojednostavimo brigu o zdravlju.“ – kazao je Kenan Kekić, Izvršni direktor Eurofarm Centra.

Zvanično, ova saradnja je započela 01.09.2017. a pored ovoga, u poliklinikama Eurofarm Centra dizajniran je poseban ASA Osiguranje kutak kako bi klijentima obje kompanije boravak u Eurofarm poliklinikama bio još ugodniji.

Povodom ozvaničenja ove saradnje iz ASA Osiguranja su nam saopštili: „Uvijek smo ponosni i sretni kada kroz sinergiju sa još jednom uspješnom, domaćom kompanijom ostvarimo suradnju koja će rezultirati novom vrijednošću za naše osiguravatelje. Saradnja koju smo do sada imali sa Eurofarm Centrom kroz usluge koje su pružali našim klijentima je bila jedna od glavnih referenci zbog kojih je naše dobrovoljno zdravstveno osiguranje ostvarilo tržišni uspjeh te je ovaj korak bio logičan slijed događaja. Uvijek radimo na razvoju naših proizvoda pa ćemo, pored navedenog, u narednom periodu dobrovoljno zdravstveno osiguranje obogatiti i sa ponudom osiguranja bolničkog liječenja pacijenata“

Inače, paketi osiguranja koji se mogu zaključiti su kreirani tako da svi klijenti mogu izabrati upravo onaj koji najviše odgovara njihovim potrebama. Neovisno o tome koji paket odaberete dobićete kvalitetnu i brzu uslugu od strane provjerenih stručnjaka, naravno uz brzo i jednostavno ugovaranje termina pregleda i bez nepotrebnog čekanja u redovima.

Više o paketima možete saznati na https://asa-osiguranje.ba/dobrovoljno-zdravstveno-osiguranje/ ili na ASA Medic telefonu: 062 13 22 33.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Centralna laboratorija Eurofarm Centar poliklinike prva u BiH međunarodno akreditovala Real-Time PCR laboratorij i 35 metoda medicinskih ispitivanja

Poliklinika Eurofarm u Goraždu stavila resurse na raspolaganje kriznom štabu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo