Bosna i Hercegovina     | 15.06.2018. 16:04 |

Čović:Borit ćemo se za biranje legitimnih hrvatskih predstavnika u tijela vlasti

FENA Saopćenje

MOSTAR, 15. lipnja (FENA) - Biranje legitimnih hrvatskih predstavnika je jedini način dolaska do institucionalne jednakopravnosti, poručio je u petak predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović.

Naime, Čović je nazočio sjednici Gradskog odbora (GO) HDZ-a BiH Mostar kako bi se upoznao sa stanjem u radu spomenutog odbora gdje je istaknuo kako će u idućem razdoblju biti više prilike za razgovore s obzirom na to da je izborna godina.

-  Kao politički predstavnici hrvatskog naroda svojim radom smo pokazali da smo predvodnici euroatlantskog puta, i tim istim žarom nastavit ćemo se organizirati i boriti za zajamčeno biranje legitimnih hrvatskih predstavnika u tijela vlasti svih administrativnih razina, bez izuzetka - poručio je Čović te  podržao rad i dao ohrabrenje vodstvu GO HDZ-a BiH Mostar u planiranim aktivnostima.

Predsjednik GO HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba predstavio je program i plan izbornih aktivnosti koje se već provode na terenu.

Ustvrdio kako će HDZ BiH u Mostaru, sa svojih 36 temeljnih ogranaka, ostvariti pobjedu i izboriti se za jednakopravnost i legitimno predstavljanje.

Sastanku su uz predsjednika Čovića, nazočili i dopredsjednik HDZ-a BiH i ministar financija i riznice BiH Vjekoslav Bevanda i glavni tajnik HDZ-a BiH Miljana Glamuzina, priopćeno je iz GO HDZ-a BiH Mostar.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Sjednica Predstavničkog doma PFBiH još uvijek traje, razmatra se sigurnosna situacija u FBiH

Nastavljena deseta redovna sjednica Predstavničkog doma Federalnog parlamenta

Vlada HNŽ-a usvojila Program rada za 2024. i imenovala ravnatelja ZZO-a HNŽ-a

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta