Regija     | 15.06.2018. 12:19 |

Policija nastavila potragu za nestalim novinarom Stefanom Cvetkovićem

FENA Mladenka Krilic

BEOGRAD, 15. lipnja (FENA) - Jake snage policije i žandarmerije nastavile su od jutros potragu za nestalim novinarom Stefanom Cvetkovićem u Beloj Crkvi (Srbija).

Nestanak Cvetkovića prijavljen je u srijedu kasno večer, kada je pronađen automobil koji je koristio. Motor i farovi su bili uključeni, vrata automobila otvorena, a pored je pronađen Cvetkovićev sat kojem je bila otkinuta narukvica.

Predsjednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Nedim Sejdinović rekao je da je pomoćnik predsjednika općine Bela Crkva Jovan Daja jučer odbio da odloži sjednicu Skupštine općine zbog tog dogadjaja i da je slučaj nazvao "kriminalnim ubojstvom".

Na snimku sa sednice Skupštine općine čuje se i vidi kako Jovan Daja odbija zahtev opozicije da se sjednica odloži zbog nestanka novinara i govori da mnoga "kriminalna ubojstva" nisu ni ranije razrešena i da ne vidi razlog zašto bi se odlagala sednica.

Sejdinović je rekao da je "jezivo" da taj lokalni političar novinara naziva kriminalcem i da ga proglašava ubijenim, prenose srbijanski mediji.

Cvetković je ranijih meseci u javnosti više puta istupao s tvrdnjama da radi na novinarskom istraživanju o slučaju ubojstva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, koje se dogodilo u siječnju u Kosovskoj Mitrovici.

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Srbija: Policija obnovila potragu za nestalom djevojčicom u okolici Bora

U Beogradu uhićena četvorica muškaraca zbog sumnje da su oteli muškarca iz Bangladeša

Srbija: Sjednica kolegija skupštine 1. travnja, sudjeluju i predstavnici oporbene koalicije

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom