Kultura     | 11.06.2018. 14:59 |

Mostar Rock School i Dječji zbor Pavarotti gosti Foruma na šetnici

FENA Saopćenje

MOSTAR, 11. lipnja (FENA) - Mostar Rock School i Dječji zbor Muzičkog centra Pavarotti u srijedu, 13. lipnja, s početkom u 19 sati, nastupit će u okviru trećeg po redu Foruma na šetnici koji je organiziran s namjerom da se Mostarci upoznaju s procesom kandidature grada za Europsku prijestolnicu kulture 2024. godine.

Mostar Rock School je tvornica zvuka i platforma podrške, s lepezom servisa za mlade glazbenike i bendove u usponu, koja djeluje u prostorijama Muzičkog centra Pavarotti, gdje mladima pruža glazbeno obrazovanje kroz individualne sate, kao i programe kombiniranih sati i session bendova kroz koje polaznici unaprjeđuju svoje znanje i vještine, poručuje voditelj projekta Orhan Maslo.

Dječji zbor Pavarotti, čiji su članovi djeca uzrasta od 4 do 12 godina, postoji od 1998. godine te ove godine obilježava 20 godina postojanja. Voditeljica zbora je Vesna Arapović, a kao glavni cilj zbora navodi se razvoj pjevačkih mogućnosti djece, kreativno-terapeutski rad s djecom s govornim nedostacima, kao i predstavljanje različitih tehnika pjevanja te očuvanje kulturnog nasljeđa, odnosno tradicionalne glazbe.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Zatvoren festival Open City Mostar, sljedeći će biti još bolji

Prvi programski koncert Mostar Rock Schoola

Otvoreni upisi u Mostar Rock School

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo