Bosna i Hercegovina     | 08.06.2018. 12:23 |

Zdravko Mamić u Tomislavgradu podnio zahtjev za izdavanje osobne iskaznice

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 8. lipnja (FENA) -  Bivši čelnik NK Dinama u četvrtak kratko boravio u Tomislavgradu gdje je u prostorijama tamošnje policijske uprave podnio zahtjev za izdavanje osobne iskaznice, potvrđeno je iz PU Tomislavgrad.

Nakon boravka u prostorijama PU Tomislavgrad, Mamić se kratko zadržao u lokalnom ugostiteljskom objektu gdje se družio s građanima.

Inače, obitelj Zdravka Mamića vuče podrijetlo iz Zidina, mjesta pokraj Buškog jezera kod Tomislavgrada, gdje posjeduju obiteljsku kuću koju je Zdravko, sa svojim rođacima iz Bjelovara, obnovio za stanovanje prije 19 godina.

Mamići se jako ponose svojim podrijetlom, domoljubljem i vjerom te se često preko ljeta, uglavnom za Veliku Gospu, okupljaju u mjestu svoga podrijetla.

Mamić, njegov brat Zoran, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović i poreznik Milan Pernar u srijedu su nepravomoćnom presudom osječkog Županijskog suda proglašeni krivim za Uskokove optužbe o izvlačenju oko 116 milijuna kuna iz toga kluba te nanošenje štete državnom proračunu od  12,2 milijuna kuna te ih je osudio na zatvorske kazne, pri čemu je Zdravko Mamić dobio šest i pol godina. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Na suđenju braći Mamić i ostalima svjedočio bivši Dinamovac Silvio Marić

Franjo Varga tražio ispitivanje Zdravka Mamića video vezom

Potvrđena treća optužnica protiv Zdravka Mamića

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo