Stranačke aktivnosti     | 07.06.2018. 15:50 |

Saopćenje za javnost SDPBiH

FENA Saopćenje

BH Slobodni demokrati odlučili su dati svoju podršku kandidaturi prof. dr. Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva BiH, pridružujući se brojnim političkim strankama, nevladinim organizacijama i uglednim pojedincima koji su svoju podršku već iskazali. Saopštenje prenosimo u cijelosti.

„Poštovani građani i građanke Bosne i Hercegovine,

BH SLOBODNI DEMOKRATI, Vas pozivaju da svoj glas za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda poklonite kandidatu dr. Denisu Bećiroviću, poslaniku u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Dr. Denis Bećirović je svojom državničkom politikom, svojim hrabrim istupima, elokvencijom, odbranom vrijednosti socijaldemokratske ideje u našoj zemlji bio i ostao svjetionik jedne nove budućnosti, jedne nove politike na putu ka euroatlantskim integracijama.

On je ličnost koja se cijeni i poštuje i od strane svojih protivnika. Skroman je političar kojem moć i vlast neće, niti može pomutiti svijest i odgovornost, ne samo prema narodu kojem pripada, već prema svim građanima ove zemlje u čijem interesu najbolje radi.

Dr. Denis Bećirović nema kome da se pravda niti čega da se stidi, on polaže račune samo domovini Bosni i Hercegovini.

BH SLOBODNI DEMOKRATI Vas pozivaju, budite i Vi dio ovog projekta za bolje sutra, za bolju Bosnu i Hercegovinu, za dr. Denisa Bećirovića na poziciji člana Predsjedništva BiH.

Idemo zajedno u jedno novo vrijeme.

Zajedno možemo pobijediti na čelu sa dr. Denisom Bećirovićem“, navodi se u saopštenju.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

SDP-Pozivamo sve političke činitelje da prihvate odluku visokog predstavnika kao pozitivan iskorak

Saopćenje za javnost SDPBiH

Saopćenje za javnost SDPBiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo