Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 29.05.2018. 13:18 |

Bešlić razgovarao s predsjedavajućim britanskog parlamenta u IPU

FENA Saopćenje

MOSTAR, 29. svibnja (FENA) - Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je u Gradskoj vijećnici članove izaslanstva britanskog parlamenta u Interparlamentarnoj uniji (IPU) na čelu s predsjedavajućim Nigelom Evansom.

Tijekom susreta bilo je riječi o političkim prilikama u Mostaru, procesu obnove, kao i o funkcioniranju grada.

Kako je priopćeno iz Ureda za informiranje Grada Mostara, Bešlić je goste iz Britanije upoznao s činjenicom kako Mostar nije imao lokalne izbore kao i o pregovorima koje vode parlamentarne stranke, a na tragu provedbe odluke Ustavnog suda BiH.

Naglasio je kako su se tijekom brojnih stranačkih razgovora iskristalizirala dva prijedloga, oko kojih se svi slažu te da bi se mogao postići dogovor.

Evans je zahvalio u ime svojih kolega na informacijama koje je dobio od gradonačelnik Bešlića te na njegovoj iskazanoj želji i opredjeljenju da se u Mostaru dogode svi demokratski pozitivni procesi i da se gospodarski ojača grad u što skorijoj budućnosti.

Evans je poručio kako se ratna prošlost treba ostaviti i graditi budućnost, a da na tome cijela zajednica treba zdušno raditi.

Kao jednu od mogućnosti istaknuo je turizam i poručio kako će svoje pozitivne dojmove i postignuća koja su napravljena na tom polju prenijeti te da se uskoro može očekivati sve više britanskih turista u Mostaru i Hercegovini.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana