Sport     | 28.05.2018. 12:35 |

Zapadna tribina stadiona 'Rođeni' dobit će krov i nove stolice

FENA Saopćenje

MOSTAR, 28. svibnja (FENA) - U nastojanju da unaprijedi uvjete na stadionu "Rođeni" u Vrapčićima, kako bi taj stadion dobio licencu za utakmice Premijer lige BiH, FK Velež planirao je natkriti sjevernu tribinu, no umjesto sjeverne krov će dobiti zapadna tribinu.

Iz mostarskog kluba priopćeno je kako je izradom projekta i statike sjeverne tribine ustanovljeno kako bi natkrivanje te tribine, zbog neadekvatne armature ugrađene u nosive stupove, iziskivalo visoke troškove koji prelaze planirani proračun za tu namjenu.

Zbog toga je Upravni odbor FK Velež odlučio sredstva koja već postoje za natkrivanje stadiona, preusmjeriti na postavljanje krova na zapadnoj tribini, a s radovima će se započeti odmah po završetku tekuće sezone.

Na zapadnu tribinu bit će postavljene i nove stolice, pa u FK Velež očekuju da će stadion u Vrapčićima dobiti licencu za utakmice Premijer lige BiH.

Pored izgradnje krova, radi se i na osvjetljavanju stadiona "Rođeni".

Potpisan je ugovor s tvrtkom Aksa d.o.o. Zenica, koja je ovlašteni projektant ispred Nogometnog savez BiH, o izradi projekta postavljanja rasvjete.

Nakon završetka projekta bit će potpisan ugovor o izgradnji, prema kojem će Nogometnog saveza BiH donirati rasvjetna tijela (što je 42 posto ukupnog projekta), dok će ostale elemente osigurati FK Velež i lokalna zajednica.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Velež nadigrao Igman

Velež i Tuzla City podijelili bodove

Zrinjski potopio Igman

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo