Bosna i Hercegovina     | 28.05.2018. 12:45 |

Gradski vijećnici u srijedu o izmjenama i dopunama Etičkog kodeksa

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 28. maja (FENA) – Gradsko vijeće Grada Sarajeva će na sjednici u srijedu razmatrati Prijedlog odluke o izmjenama i dopuni Kalendara obilježavanja datuma i događaja značajnih za Grad Sarajevo.

Na dnevnom redu sjednice je i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Etičkog kodeksa izabranih zvaničnika Grada Sarajeva.

Vijećnici bi također trebali razmotriti  nekoliko izvještaja o programu manifestacije obilježavanja 6. aprila, Dana grada Sarajeva, te izvještaje o radu i poslovanju JP “Olimpijski bazen Otoka” d.o.o i JP “Sarajevo” d.o.o. za 2017. godinu.

Bit će  razmatran i Izvještaj o provođenju Odluke o uslovima i postupku prihvatanja pokroviteljstva Grada Sarajeva u 2017. godini iz nadležnosti Gradske službe za obrazovanje, kulturu, sport i mlade, kao i  Izvještaj o realizaciji projekta stipendiranja učenika srednjih škola u školskoj 2017/2018. godini

Na dnevnom redu su i informacije o izgradnji biciklističke staze na potezu Nedžarići – Skenderija i , izvršenju Budžeta Grada Sarajeva za period 01.01. - 31.03.2018. godine, najavljeno je iz Pres-službe Gradskog vijeća.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Počelo uređenje Trga Karla Paržika na Marijin dvoru

Glasanje u Sarajevu za parlamentarne izbore u Hrvatskoj

Međunarodni lideri turizma 6. i 7. juna u Sarajevu na samitu 'Otpornost i inovacije'

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'