Bosna i Hercegovina     | 26.05.2018. 11:07 |

U PU Ljubuški pronađeno beživotno tijelo uhićenika, istraga u tijeku

FENA Saopćenje

LJUBUŠKI, 26. svibnja (FENA) - U prostorijama za zadržavanje PU Ljubuški u petak je zatečeno beživotno tijelo muške osobe J.P. (36), koja je ranije istog dana lišena slobode zbog osnova sumnje o izvršenju više kaznenih djela.

O događaju je izvješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ZHŽ-a u Širokom Brijegu koji je izišao na mjesto događaja i u suradnji sa Sektorom kriminalističke policije MUP-a ZHŽ-a rukovodi očevidnim radnjama, priopćeno je na internetskim stranicama MUP-a Zpadnohercegovačke županije.

Također, sinoć je održan izvanredni kolegij u prostorijama MUP-a ZHŽ-a na kojem je uz policijskog komesara Milana Galića i šefova temeljnih ustrojbenih jedinica Uprave policije prisustvovao i ministar MUP-a ZHŽ-a Zdravko Boras. Na kolegiju je, između ostalog, donesen zaključak da nadležna tijela Uprave policije MUP-a provedu internu istragu u cilju utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja i eventualnih propusta u radu policijskih službenika.

Nakon izvršenog očevida bit će poznato više informacija o kojima će javnost biti pravovremeno obaviještena, navodi se u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Zastupniku u Saboru KSB-a zapalili automobil

Uhićen muškarac koji je kod bolnice u Mostaru pacijentima na odvikavanju prodavao narkotike

Policiju Brčkog posjetili članovi Asocijacije vojno diplomatskih predstavnika u BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo